Ce faci in weekend? Evenimentele interesante din weekendul 23-25 noiembrie

0
692

 

Se întâmplă foarte multe evenimente în acest weekend, de la film și teatru până la târguri gurmande, de cărți sau fashion. Iată recomandările noastre:

 

În această perioadă se desfășoară în paralel două festivaluri de film: este vorba de   Festivalul Internațional de Film Experimental BIEFF și de un eveniment mai puțin cunoscut, dar la fel de substanțial:  Săptămâna Filmului Maghiar.

 

În fruntea premierelor oficiale de film în acest weekend stă Cloud Atlas, ultima producție a fraților Wachowski – autorii Matrix. Dacă nu ai prins comedia Les infideles la Festivalul Filmului Francez, iat-o sosită în cinematografe. Și tot o comedie,  Here Comes The Boom, ne-o readuce pe Salma Hayek în prim-plan.

 

Teatrul abundă în acest sfârșit de săptămâna. Este vorba de un festival mai ales pentru copii: Festivalul internațional al teatrului de animațiedar și de multe spectacole ale stagiunii curente. La Bulandra poți vedea Voiajul domnului Perrichon, Șarpele în iarbă sau Obiceiuri necurate, iar Odeon întregește repertoriul cu producția UNATC Nefericiții și comedia Grădinile groazei.

 

La Metropolis, Florin Piersic Jr. regizează și joacă în Zaruri și cărți. Nu în ultimul rând, la Godot se reiau Fă-mi loc!, Marea iubire a lui Sebastian și Fata din curcubeu.

 

Dacă vorbim despre muzică, Festivalul de muzică Sonoro este la ultimele spectacole, iar la Sala Radio poți merge la un concert Ceaikovski cu Răzvan Suma și Yurii Botnari. Sâmbătă, dacă vrei o seară liniștită, poți asculta un concert de chitară la Hibernalul de chitară

 

Literatura este prezentă la două evenimente: Zilele Culturii Ruse – care continuă cu o manifestare la Romexpo, acolo unde se întâmplă și târgul de carte Gaudeamus.

 

La capitolul speciale, îți recomandăm Sweet Fest,  iar amatoarelor de cumpărături și fashion Addicted to Fashion Fair și Jewelry Design Fair. Tot în acest weekend, ca reacție la nebunia consumeristă Black Friday, sâmbătă se întâmplă  Buy Nothing Day: Târg cu lucruri gratuite.

SHARE
Articolul precedentColeman Hawkins – After Midnight
Următorul articolStoker
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here