Anouar Brahem concerteaza la Sala Radio

0
790

Tunisianul Anouar Brahem (instrumentist de oud) se intoarce in Romania in varianta de cvartet cu piese de pe albumul The Astounding Eyes of Rita, material dedicat poetului palestinian Mahmoud Darwish. Poti asculta la Sala Radio unul din cele mai apreciate proiecte ale sale alaturi de Claud Gesing la bas clarinet, Bjorn Meyer la chitara bas si Khaled Yassine la percutie.

Anouar Brahem a reintrodus pe scena muzicii jazz lauta arabeasca (oud-ul), folosind o mixtura de jazz, fusion, ritmuri andaluziene si muzica populara araba. Cu o discografie cuprinzatoare, a colaborat cu artisti ai jazzului european precum Jan Garbarek, Dave Holland si Richard Galliano.

In aceeasi seara, Trio Sternin, format din Daria-Ioana Tudor la pian, Georgeta Iordache la vioara si Ella Bokor la violoncel, vor interpreta Divertismentul pentru vioara, violoncel si pian op 21 de Dumitru Burghici.

Pretul unui bilet la categoria I este de 110 lei, 90 lei la categoria a II-a si 70 lei la categoria a III-a. Ele pot fi achizitionate de pe Eventim.ro, dar si in retelele magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, si din librariile Humanitas si Carturesti.

Organizator: jazz.ro

Galerie video

SHARE
Articolul precedentCaravan Palace – Suzy
Următorul articolBirdy – Skinny Love [Official Music Video]
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here