Am cunoscut un saman – Despre cartile de medicina alternativa si holistica

0
1809

Am cunoscut un şaman. În mall. Era cam dubios, mirosea urât şi avea o barbă în care părea că şi-au făcut sălaş nişte vieţuitoare ale pădurii, dar în jurul lui zburdau trei nimfe blonde ce păreau să existe doar pentru a-l servi pe el. Așa că m-am convertit. Trebuie să știe el ceva.

 

De la o distanță destul de mare, cât să nu poată ajunge la mine cu unghiile ce păreau să fi fost folosite la scormonit după rădăcini sacre, i-am cerut să-și împărtășească din înțelepciune. Nu a scos nici un cuvânt, m-a condus într-o librărie, mi-a arătat un raft și a plecat seren spre Starbucks pentru doza zilnică de elixire alchimice cu lapte fără grăsimi și bucățele de Oreos presărate pe deasupra.

 

  

 

Fii propriul tău șaman mă aștepta. M-am simțit binecuvântat și am căutat capitolul cu nimfe, dar nu am găsit decât metode de a mă vindeca. La început m-am simțit înșelat în credința mea, dar mi-am adus aminte că un pic de sănătate nu strică niciodată. Nu de altceva, dar de fiecare dată când bate vântul mă apucă un guturai, dacă lumina lunii e un pic mai strălucitoare îmi apare o eczemă verzulie pe piept și în ultima vreme am o paloare de chinez, îmi bănuiesc ficatul de grevă.

 

Atunci și acolo am avut o revelație: cu toții am trăit într-o perfectă ignoranță și o mare minciună. Medicii sunt niște impostori.  Tot ce avem nevoie este în natură. Trebuie doar să privești atent prin tufișuri și o să descoperi Secretele autovindecarii. Aparent, vindecările miraculoase cu iarba de grâu sunt la ordine zilei. Există Alternative naturale la antibiotice și pe pervaz am Aloe. O farmacie intr-o plantă.

 

Trupul meu, pământul meu. Practica vindecătoare a arheologiei somatice este o știință practicată de niște Indiana Jones a medicinii holistice, la fel ca și cititul în ochi – Iridologie Pentru Toți, respectiv stele – Astromedicina, cheile astrologiei ale terapiei bolilor.

 

Poate vi se pare a fi doar o formă de Autohipnoză – Elimină durerea prin autohipnoză, ACUM! Dar nu este. Arta de a vindeca orice boală fără doctorii si operații este ceva real și dovedit în timp de oameni ca : Louis Kuhne (1835-1901) a fost un naturopat (doctor naturist) german foarte cunoascut pentru metodele hidroterapeutice cu apa rece care erau menite sa imbunatateasca functia de detoxifiere a organismului stimuland partea inferioara a abdomenului. El a subliniat importanta unei digestii adecvate si evitarea constipatiei. Baile de frictiune ale lui Kuhne, constau in asezarea pacientilor intr-o cada cu apa relativ rece (aproximativ 10-14° C pentru o baie de frictiune – in instructiunile originale – desi astazi sunt preferate temperaturi usor mai ridicate) si frecarea cu o panza aspra la nivelul partii inferioare a abdomenului sau a organelor genitale. Stimularea nervilor de catre apa rece ajuta la eliminarea toxinelor. 

Dacă băile reci nu vă sunt de ajuns, eu zic să încercați cu ciocănituri. Te doare capul? Ciocănește-te! Te doare stomacul? Ciocănește-te! Nu te înțelegi cu șeful și amanta te amenință că te pârăște la soție Ciocănește-te! Este ultima descoperire: Terapia prin ciocănituri. O metodă revoluționară de a-ți trăi viața fără stres.

 

              

 

Așa că relaxează-te, și în timp ce te ciocănești, poate o să descoperi miracolul din fiecare și secretele longevității, căci în universul magiei mâinile tale te pot vindeca.

SHARE
Articolul precedentSindromul Venetia – laguna dormitor comun
Următorul articolION de Olivier Magis – trailer
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here