4 filme premiate ce pot fi vazute la Bucharest International Film Festival 2019

0
632
image: biff.ro/

Filmul ce a primit Ursul de Aur în 2019 şi noul film al lui Paolo Sorrentino sunt câteva dintre surprizele noii ediţii a Bucharest International Film Festival. BIFF 2019 va avea loc între 24 şi 30 iunie la Cinema Muzeul Ţăranului, Grădina cu Filme şi Cinema Elvire Popesco.

Franc şi controversat, Synonyms (care a primit Ursul de Aur) spune povestea unui tânăr israelian care, odată ajuns la Paris, îşi neagă identitatea pentru a uita de o traumă puternică. Filmul regizat de Nadav Lapid va fi prezentat în două proiecţii speciale în cadrul BIFF 2019.

Synonyms (Synonymes) "Bar" new clip official from Berlin Film Festival - 3/4

LYTE video

Dacă îţi era dor de un film regizat de Paolo Sorrentino şi de actorul din La Grande Bellezza – Toni Servillo, poţi veni să vezi Loro. Actorul îl interprează pe Silvio Berlusconi, unul dintre cele mai controversate personaje politice din ultimele decenii.

LORO Trailer | TIFF 2018

LYTE video

Fanii lui Juliette Binoche şi ai regizoarei Claire Denis vor alege filmul High Life. Distins cu Premiul Criticii la Festivalul de la San Sebastian, filmul prezintă încercările unei familii de a supravieţui în spaţiu.

High Life | Official Trailer HD | A24

LYTE video

Cei cei preferă dramele prezentate sub forma animaţiilor vor aştepta nerăbdători filmul Rândunicile din Kabul. Scenariul filmului prezentat şi la Cannes are la bază romanul omonim.

The Swallows of Kabul / Les Hirondelles de Kaboul (2019) - Excerpt 1 (English Subs)

LYTE video

Citeşte şi 4 filme de naratat la Bucharest International Film Festival 2019

4 filme de neratat la Bucharest International Film Festival 2019

SHARE
Articolul precedentSerotonina – Ultima calatorie
Următorul articol14 carti pentru luna iunie
mm
Pragmatica la ora 9, visatoare dupa 6. Ma infrupt cu lacomie din carti si ador sa vad un film la cinemateca. Imi place sa calatoresc prin ochii mintii, in timpul unui festival de film sau bucurandu-ma de o carte. Nu as putea trai fara arta, ceai sau filme. O zi in care sa nu povestesc despre o carte sau despre un film bun e una pierduta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here