Victoria and Abdul

0
1336

Premiera: 22 September 2017

Victoria and Abdul este un film cu subiect istoric. Te va face să descoperi o poveste reală de prietenie, ce a şocat conservatoarea societate britanică. Protagoniştii acestei poveşti sunt regina Victoria şi Abdul Karim, un funcţionar venit din India.

Abdul va deveni favoritul reginei, fapt care nu va fi privit cu ochi buni de anumiţi apropiaţi ai acesteia. Impresionată de comportamentul şi devotamentul lui Abdul, regina va face tot posibilul pentru a combate intrigile şi ostilitatea aristocraţiei rigide.

Regizorul Stephen Frears i-a distribuit în rolurile principale pe Judi Dench, una dintre cele mai apreciate actriţe britanice, şi pe Ali Fazal. Scenariul are la bază romanul omonim scris de Shrabani Basu.

În România, filmul va rula în cinematografe din 22 septembrie 2017.

VICTORIA AND ABDUL Trailer (2017)

LYTE video

Citeşte şi Fiica Papei – Aveţi ceva de zis în apărarea Lucreziei Borgia?

Fiica papei – Aveti ceva de zis in apararea Lucreziei Borgia?

SHARE
Articolul precedentAnim’est 2017
Următorul articolCreative Fest 2017
mm
Pragmatica la ora 9, visatoare dupa 6. Ma infrupt cu lacomie din carti si ador sa vad un film la cinemateca. Imi place sa calatoresc prin ochii mintii, in timpul unui festival de film sau bucurandu-ma de o carte. Nu as putea trai fara arta, ceai sau filme. O zi in care sa nu povestesc despre o carte sau despre un film bun e una pierduta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here