Trei inimi (3 coeurs)


Premiera: 22 May 2015

Cand: 22 May 2015
0
1383

Charlotte Gainsbourg, Catherine Deneuve şi Chiara Mastroianni alcătuiesc un trio datorită căruia filmul Trei inimi (3 coeurs), despre încurcăturile care îl fac pe un bărbat să se îndrăgostească de doua femei (o nimica toată în cultura menajului în trei, dacă ele nu ar fi surori), se anunţă unul promiţător.

Regizat de Benoit Jacquot, cunoscut prin filmele Sade, Fără scandal (Pas de scandal) şi L’ecole de la chair (Şcoala dorinţelor), Trei inimi se vrea una dintre producţiile anului 2015 în materie de intrigi amoroase care tulbură din cauza infidelităţii, în ispititorul stil franţuzesc.

Povestea celor două iubiri ale lui Marc este declanşată în momentul în care acesta pierde trenul care îl poartă din micul oraş de provincie spre Paris. În tren o întâlneşte pe Sylvie (Charlotte Gainsbourg) şi alături de ea are parte de nişte dialoguri captivante. Îşi dau întâlnire la Paris, dar Marc iar nu poate ajunge la timp. Hotărât să se revanşeze, porneşte în căutarea lui Sylvie, dar o întâlneşte pe Sophie (Chiara Mastroianni), nimeni alta decât sora lui Sylvie, cea de care Marc s-a îndrăgostit nebuneşte. Când în scenă intră mama celor două surori, interpretată de Catherine Deneuve, scenariul ridică nivelul aşteptărilor.

În România, premiera filmului este programată pentru 22 mai 2015.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here