Toti fiii mei

Unde: Arthur Miller
Cand: 14 Apr 2013
Ora:19:00
0
732

Piesa lui Arthur Miller Toti fiii mei (All My Sons)revine pe scena Teatrului National dupa montarea din 1948 (cand scenografia a fost semnata de Liviu Ciulei), de data aceasta in regia lui Ion Caramitru. Rolurile principale sunt interpretate de Victor Rebengiuc, Sanda Toma si Dragos Stemate

Odata cu lansarea piesei pe Broadway in 1947, dramaturgul american Arthur Miller a dobandit notorietatea, castigand aprecierea publicului si pe cea a criticilor -deopotriva, dovada fiind primul premiu Tony din cariera primit pentru Toti fiii mei.

Inspirata de un caz real, piesa prezinta drama familiei Keller: membrii acesteia s-au imbogatit speculand anumite nevoi survenite in contextul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dar fapte imorale din trecut, savarsite cu scopul de a face avere, se vor intoarce impotriva lor, compromitandu-le pentru totdeauna linistea si echilibrul.

Piesa de la TNB face parte din proiectul Teatru universal contemporan, fiind o revizitare a unui text esential din dramaturgia americana, mai putin cunoscut publicului roman.

Preturile biletelor sunt de 50 RON, 40 RON, 30 RON sau 16 RON (locurile de la balcon), iar durata spectacolului este de 2 ore si 40 de minute, plus pauza.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here