The X-Files New Series

0
1300

În ultima perioadă circulă vestea că Fox Mulder (David Duchovny) și Dana Scully (Gillian Anderson) vor forma din nou echipa de detectivi FBI responsabili cu rezolvarea celor mai bizare și inexplicabile cazuri ale poliției.

Cel mai popular serial science-ficion al anilor ’90 – The X-Files – prezintă povestea unui duo detectiv care preia responsabilitatea cazurilor ce implică fenomene paranormale. Fox Mulder este cel care crede în extratereștrii și supranatural, pe când Dana Scully are misiunea de a demostra contrariul tuturor faptelor dovedite de Mulder și de a-l face pe acesta să se întoarcă la rezolvarea cazurile obișnuite. La începutul seriei, cei doi sunt implicați într-un conflict care îi determină să capete încredere unul în celălalt și să devină o echipă a cărei scop este rezolvarea misterelor.

Unul dintre președinții companiei de televiziune Fox a confirmat faptul că este luată în considerare o continuare a poveștii serialului The X-Files. De asemenea, actorii David Duchovny și Dana Scully, precum și producătorul show-ului Chris Carter s-au arătat interesați și entuziasmați de proiect, astfel încât, există mari șanse ca în vara 2015 să înceapă filmarile pentru o nouă mini-serie X-Files care va include șase episoade.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here