The Internship


Premiera: 28 June 2013
0
738

Vince Vaughn și Owen Wilson se întâlnesc din nou după colaborarea pe care au avut-o anul trecut pentru The Watch. Cei doi actori vor interpreta personajele principale din comedia The Internship, semnată de regizorul Shawn Levy pe un scenariu scris de Vince Vaughn și Jared Stern.

Astfel, Vaughn are un triplu rol în această producție, care va apărea pe marile ecrane la începutul acestei veri, fiind actor, scenarist și producător (alături de Shawn Levy).

The Internship spune povestea lui Billy (Vince Vaughn) și a lui Nick (Owen Wilson), a căror carieră se află într-un mare impas din cauza digitalizării. Încercând să demonstreze tuturor cât sunt de capabili, cei doi se înscriu la un internship la Google, alături de foarte mulți absolvenți de facultate foarte inteligenți. Însă, faptul că au intrat în această lume este doar începutul, acum trebuie să concureze cu un grup format din elite, adevărate genii cibernetice.

Alături de Vince Vaughn și Owen Wilson, din distribuție fac parte actorii Rose Byrne, Max Minghella, Joanna Garcia și John Goodman.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here