The Disappearance of Eleanor Rigby – Them

0
714

The Disappearance of Eleanor Rigbyeste un triptic alcătuit din filmele: Him, Her şi Them. Primele două au avut premiera la Festivalul de la Toronto din 2013 ca work in progress, în timp ce  Them a avut premiera în cadul Festivalului de Film de la Cannes, în 2014, secţiunea Un Certain Regard.

Realizat de Ned Benson – care debutează astfel în lung metraj -, tripticul îi are în rolurile principale pe James McAvoy (Filth) şi Jessica Chastain (The Help, A Most Violent Year). După cum se poate intui şi din titlul primelor două părţi, filmul prezintă perspective diferite asupra aceluiaşi cuplu destrămat, format din Connor (James McAvoy) şi Eleanor (Jessica Chastain).

Connor îşi petrece cât mai mult timp în restaurantul pe care îl conduce, iar Eleanor se reîntoarce la colegiu, pentru a-şi continua studiile. Plecarea ei va duce la câteva evenimente ce se vor infiltra în armonia cuplului într-o manieră neaşteptată. După ce Eleanor dispare fără să dea vreo explicaţie, cei doi parteneri îşi dau seama că, deşi nu mai formează un cuplu, trecutul nu le permite să lase în urmă povestea lor fără a lămuri cauzele rupturii emoţioale.

Filmul Them va putea fi văzut în cinematografele americane începând cu septembrie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here