Tendințele de pariere în cazinourile online în 2018

  0
  500

  Până unde poate evolua industria jocurilor de noroc? Află care au fost tendințele în acest domeniu în 2018 și ce va fi în viitor.

  Anul 2018 a adus schimbări majore pe piață jocurilor de noroc, atât la nivel național, cât și în ceea ce privește activitatea internațională. Necesitatea obținerii unei licențe de funcționare, lansarea unor produse care să se remarce la nivel de calitate și profitabilitate pentru jucători sau consolidarea segmentului de operațiuni cazinou pe platformele mobile au constituit câteva dintre trendurile din acest an în industria jocurilor de cazino din mediul digital. În plus, pe o piață competițională atât de bine determinată, fiecare jucător nou contează în măsura în care fiecare nou jucător VIP este crucial pentru succesul afacerii.

  Obiceiurile jucătorilor s-au schimbat semnificativ și-n acest an – https://www.jocuricalaaparate.biz/jocuri-de-noroc/american-poker-2-16/, pe măsură ce jucătorii migrează de la jocul pe desktop către cel de pe un dispozitiv mobil. Acest lucru indică un nivel de toleranță foarte mic la tot ceea ce înseamnă măsuri de securitate și de prevenire a fraudei pe platformele de cazinou online. De asemenea, jucătorii rulează pe mai multe dispozitive (telefon, tabletă, laptop, desktop) și se așteaptă o experiență consistentă pe toate dispozitivele (ceea ce înseamnă aplicații dedicate fiecărui sistem de operare mobil, optimizarea paginilor site-ului pentru terminalele portabile, precum și acordarea unei serii de bonusuri pentru accesare serviciilor cazinoului de pe un dispozitiv mobil). Conform graficelor trimestriale din 2018, în ceea ce privește jocuri de noroc, 61% din veniturile operatorilor de jocuri de noroc provin din accesare platformelor de pe dispozitivele mobile. În plus, 72% din mizele pariurilor provin de pe dispozitive mobile.

  Experiența utilizatorului este unul dintre trendurile de care cazinourile au trebuit să țină cont în 2018. Atragerea jucătorilor noi prin intermediul campaniilor de marketing bine organizate nu ar avea niciun fel de efect, dacă aceste eforturi nu ar fi dublate de interfețe elaborate, cu un nivel de interacțiune foarte bun. De altfel, echipele din departamentele de asistență clienți ale cazinourilor au la dispoziție o mulțime de date care sunt benefice pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor, dar și pentru echipele care se ocupă de securitatea datelor în vederea îmbunătățirii nivelului de protejare a contului jucătorului.

  Din perspectiva experienței utilizatorilor, este important ca jucătorul să poate accesa cât mai rapid contul și jocurile de pe platformă, fără a periclita securitatea conturilor lor. O soluție de amprentare a dispozitivului poate contribui la îmbunătățirea acestui aspect a experienței utilizatorului. Atunci când un dispozitiv specific este asociat unui cont de utilizator și apoi este recunoscut în mod fiabil și precis că același dispozitiv în viitor, procedurile tradiționale de conectare la numele de utilizator / parolă pot fi sărite în siguranță, atât timp cât nu există indicatori de risc pentru dispozitivul prezent.

  Îmbunătățiri suplimentare ale experienței utilizatorului pot apărea prin încorporarea tehnologiei flexibile și configurabile de autentificare multifactorială. Acest lucru îi oferă fiecărui jucător posibilitatea de a determina cât de mare va fi nivelul de securitate pentru activități cum ar fi conectarea, jocul etc.

  Una dintre cele mai bune modalități de a diferenția experiența utilizatorului față de competiție este de a le oferi recompense, stimulente și promoții. Dispozitivul de amprentare al dispozitivului, împreună cu caracteristicile sofisticate de învățare ale terminalelor, permite prezicerea fiabilității sau a riscului pentru orice tranzacție online doar prin compararea caracteristicilor dispozitivului cu miliarde de alte tranzacții anterioare care au caracteristici similare. Cu aceste informații, cazinourile vor avea posibilitatea de a le oferi stimulente lucrative jucătorilor de tip VIP, de exemplu.

  Anul 2018 este doar o altă etapă în dezvoltarea noului tip de cazinou al viitorului, așa că, anul următor, vom asista, cu siguranță, la noi caracteristici revoluționare pentru industria jocurilor de noroc online.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here