Spy / Master (serial 2023) – trailer

0
1263

Acțiunea din Spy/Master, serial original HBO Max, este plasată la apogeul Războiului Rece și prezintă o săptămână din viața lui Victor Godeanu (Alec Secăreanu, God’s Own Country), mâna dreaptă a lui Nicolae Ceaușescu și cel mai important consilier al acestuia. Totuși, Godeanu are un secret. Este agent dublu și trebuie să fugă din România și să scape de Ceaușescu înainte ca acoperirea lui să fie compromisă.

Având doar o șansă pentru a rămâne în viață, el se folosește de o călătorie diplomatică în Germania pentru a fugi în State, pe deplin conștient că dezertarea îi pune soția (Andreea Vasile) și fiica (Alexandra Bob) în pericol de moarte.

Spy/Master este scris de Adina Sădeanu și Kirsten Peters, regizat de Christopher Smith (Temple), iar imaginea le aparține lui Ben Wheeler BSC (The Tourist, The Baby) si Ádám Fillenz HCA (Vienna Blood, Battle: Freestyle). Ioanina Pavel este producător creativ.

Spy / Master – primul serial românesc la Festivalul de Film de la Berlin

Începând cu ediția din 2023, Festivalul Internațional de Film de la Berlin, în cooperare cu Deadline, a propus un nou premiu în cadrul categoriei Berlinale Series, care prezintă seriale remarcabile și inovatoare din întreaga lume, în care a fost selecționat și Spy/Master

Ioanina Pavel, Creative Producer: Suntem foarte onorați că am fost selectați la Berlinale și că vom putea aduce Spy/Master în fața publicului de festival, arătând că putem crea producții TV de succes în România, la fel cum au făcut-o și autorii de cinema. Serialul este o combinație de elemente artistice și entertainment pur, configurată din scenariu și executată cu fler în fața și în spatele camerei de o echipă internațională. Sper că toți cei care vor vedea serialul la Berlinale vor simți dedicarea din fiecare scenă și vor dori să vadă ce urmează.

Abonații HBO și HBO Max vor putea urmări noua producție Max Original începând cu 19 mai 2023.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here