Rock the City, B’estfest sau Orange Summer Party?

  0
  612

  In general e bine ca putem alege, dar nu cand optiunile sunt fortate de lipsa de calcul a organizatorilor din live entertainment. Nu inteleg de ce trebuie sa alegem intre B'estfest, Rock the City si Orange Summer Party (Jamiroquai), cand ar fi putut sa aiba loc fiecare in weekend-uri diferite?

  Fiind pusi totusi in situatia asta, o informare pe indelete pentru a lua cea mai buna decizie nu strica.

  In primul rand, B'estfest este pronuntat social. Nu este un eveniment muzical si atat, ci un prilej important de relationare, de a te simti cool(si la propriu), de a face ceva diferit decat mare, soare, club. Foarte placut sa stai pe pernele-gigant din incinta de anii trecuti (probabil anul asta se va sta direct pe iarba), in timp ce povestesti cu prietenii. Atmosfera e frumoasa, da.

  Pe de alta parte, Rock the City numai atmosfera nu ofera. Palatul Parlamentului va intinde o umbra hidoasa peste Piata Constitutiei, iar asfaltul ne va astepta sfaraind de la atata soare.

  Ar mai fi plaja H2O de la Mamaia si petrecerea Orange. Avand in vedere ca intrarea e libera si marea aproape, atmosfera se va contrui foarte usor. Singurul dezavantaj provine tocmai din avantajul intrarii libere: probabil vor aparea toti ciudatii si cei care n-au altceva mai bun de facut in seara respectiva. Din punctul asta de vedere va fi circ.

  Daca ne referim la motivul principal pentru care alegem unde mergem, muzicantii, B'estfest nu e foarte ofertant anul asta. Line-up-ul este impresionant ca lungime si ca mix de stiluri (rock, pop, trip hop, hip hop, electro etc) dar daca il luati la puricat, s-ar putea sa nu ramaneti cu prea multe nume interesante. Ar fi Skunk Anansie, Mika, Asian Dub Foundation, LAMB, Pendulum si House of Pain, ca trupe internationale. Iar artisti autohtoni de remarcat ar fi Suie Paparude, Electric Brother, Gojira, Marika, Sarmalele Reci si Omul cu Sobolani.

  La Rock the City vin strict trupe de rock: The Prodigy – cap de afis -, Therapy, Papa Roach, Judas Priest si Whitesnake, iar la petrecerea Orange vine Jamiroquai, poate cea mai potrivita trupa pentru o petrecere la mare. Foarte buna ideea Orange!

  Alegerea mea personala:

  1. Prodigy sau Skunk Anansie in prima zi, inca pendulez;
  2. Jamiroquai bate orice concurenta sambata, deci fuga repede pana la mare
  3. Duminica, relas
  SHARE
  Articolul precedentProiectii experimentale Matthew Barney
  Următorul articolJamiroquai a anulat doua concerte
  mm
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here