Recomandari pentru weekendul 5-7 iulie 2013

0
647

Primul weekend al lunii iulie ne aduce festivalul de muzică: B’ESTFEST Summer Camp, pânăacum câțiva ani cel mai așteptat festival al verii, transformat într-un eveniment de rutină și fără artiști wow. Anul acesta vor cânta cei de la Texas, plus multe nume nu prea cunoscute, așa că gândește-te bine dacă merită să mergi până în comuna Tunari, unde se desfășoară.

 

La capitolul film, weekendul acesta se anunță unul plin de premiere cinematografice. Astfel, începând de vineri poți urmări filmul The Lone Ranger, care spune povestea unui polițist texan, ce supraviețuiește unui atac al unei bande de tâlhari datorită unui războinic amerindian (Johnny Depp). Filmul reprezintă o nouă colaborare între regizorul Gore Verbinski și Johnny Depp, după seria Pirates of the Carribean și animația Rango.

 

Tot în acest weekend are premiera și partea a doua a animației Despicable Me, în care Gru (vocea lui Steve Carell) este recrutat de o organizație care luptă împotriva  criminalității pentru a se folosi de postura lui de  fost răufăcător pentru a prinde alți infractori.

 

Un film nominalizat la Oscar în 2012 la categoria cel mai bun film străin va ajunge și la noi în cinematografe. No este o dramă istorică, ce se desfășoară la sfârșitul anilor ’80 în Chile, când cetățenii sunt îndemnați să voteze ca dictatorul Augusto Pinochet să rămână la putere.

 

Iar pentru cei care preferă filmele cu vampiri, vor putea urmări o astfel de poveste într-un film regizat de Neil Jordan (Interview with the Vampire, serialul The Borgias), Byzantium.

 

La teatru, în acest weekend, poți vedea  Marea iubire  a lui Sebastian, care  se va juca sâmbătă, de la ora 19:00 la Godot Café Teatru. Spectacolul, în care joacă Marius Manole, Rodica Mandache, Ioana Macaria și Istavan Teglas, prezintă povestea de iubire dintre actrița Leny Caler și dramaturgul, criticul și scriitorul Mihail Sebastian.

 

Tot la Godot Café Teatru, sâmbătă, începând cu ora 22:00 se va juca O piesă deșănțată, o comedie, în care două cupluri vor să experimenteze o noapte de sex în patru.

 

Pentru cei care vor să aibă parte de o seară de weekend cu muzică bună, cea de a doua ediție a festivalului ArCuB Live Open Air – Jazz, Blues & More se va defășura în Piața George Enescu. Printre artiștii care se vor afla în concert se numără Sebastian Spanache Trio (RO), Mircea Tiberian, Aleea Cosmonauţilor feat. Chris Dahlgren & Christian Lillinger + Nadia Trohin (RO/DE/USA), Eugen Gondi Trio (NDL /RO), Tomasz Stanko US Quartet (PL), Medeski & Martin & Wood (USA), James Carter Organ Trio (USA) și mulți alții. Intrarea este liberă. 

Galerie video

SHARE
Articolul precedentBends
Următorul articolStand-up cu Pablo Francisco la Sala Palatului
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here