Recomandari pentru weekendul 23-25 august

0
809

Se anunță din nou un weekend plin de premiere cinematografice, la fel ca și weekendul trecut. Începând cu  acest sfârșit de săptămână poți urmări filmul românesc Sunt o babă comunistă, în regia lui Stere Gulea, cu Luminița Gheorghiu în rolul principal. Povestea urmărește conflictul dintre mamă și fiică.

 

Jobs se numără de asemenea printre premierele săptămânii. E vorba despre povestea viații fondatorului companiei Apple, interpretat de Asthon Kutcher.

 

Dacă vrei să vezi o comedie îți recomandăm Girl Most Likely cu Kristen Wiig, Matt Dillon și Annette Bening. Filmul spune povestea lui Imogene (Kristen Wiig) și, din nou ca și în Sunt o babă comunistă, relația dintre fiică și mamă.

 

Nu uita nici de Caravana Metropolis, proiect care continuă, începând de săptămâna aceasta, în Parcul Titan. Weekendul acesta se anunţă filme foarte interesante In Their Skin, Los Amantes Pasageros și Moonrise Kingdom.

 

Dacă ai bifat prea mult film în ultimul timp, îți recomandăm şi un eveniment de teatru: Festivalul Undercloud 2013, unde vei putea urmări, pe lângă piesele de teatru independente din acestă stagiune, și spectacole-concert, de lectura, teatru aerobic sau spectacole de absolvire de la UNATC

 

Pe lângă festival, sâmbătă la Godot Cafe-Teatru se va juca spectacolul O piesa deșănțată, despre două cupluri care se întâlnesc pentru o noapte de sex în patru. Din distribuție fac parte Lia Bugnar, Marius Manole, Radu Iacoban, Dorina Chiriac și Andrei Huţuleac.

 

În continuare, în Piața Universității se desfășoară Poiana Urbană. Din programul acestui weekend fac parte concerte ale trupelor Manfellow, Roadkill Soda și Superhiks, proiecție a concertului celor de la Kaiser Chiefs susținut la Ellon Road și festivalul de film TIMISHORT.

 

Dacă vrei să descoperi o parte din istoria Bucureștiului, îți reamintim că în fiecare sâmbătă de la ora 11:00 și duminică de la ora 18:00 poți porni într-o călătorie pe traseul cultural Cu bastonul prin București. Traseul durează două ore, iar punctul de plecare este Cercul Militar Național.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here