Recomandari pentru weekendul 2-4 noiembrie

0
754

Acest weekend exceleaza, ca si cel anterior, in oferte de film si teatru. Ne asteapta nu mai putin de sase premiere de film, iar Festivalul National de Teatru se pregateste de incheiere, dar numai dupa un ultim weekend plin de reprezentatii. 

 

Premierele oficiale ale weekendului anunta doua filme romantice, intrucatva atipice genului: Den skaldede frisør/Love is all you need, o productie daneza cu Pierce Brosnan si mai ales fantastica Trine Dyrholm, si Upside Down, un SF cu Kirsten Dunst. Optiunile continua cu cel de-al treilea lungmetraj semnat Dan ChisuSi caii sunt verzi pe peretidar mai ales cu simpatica productie Disney inspirata din jocurile video, Wreck-It Ralph.

 

Festivalul National de Teatru continua vineri, printre altele, cu spectacolul lui Purcarete inspirat din Calatoriile lui Gulliver, si Lectia lui Ionesco pusa in scena de un teatru sud-coreean; sambata se joaca din nou Lectia, iar la Bulandra Asteptandu-l pe Godot in regia lui Purcarete, ultimul spectacol fiind programat si duminica.  In afara Festivalului, iti recomandam American Buffalo la Teatrul Act si Forma lucrurilor la Godot (ambele vineri), iar sambata si duminica – Ivanov la Bulandra.

 

Revenind la film, filmul francez preda stafeta cinematografiei poloneze, cu un showcase in urmatoarea saptamana in cadrul Festivalului de Film Polonez.

Amatorilor de muzica le recomandam seara dedicata lui Brahms la  Sala Radio vineri.

 

La capitolul targuri, Club Fabrica iti propune flea market-ul Killipir, organizat in tema sporturilor de iarna, iar la Sala Dalles are loc o noua editie a targului dedicat bijuteriei contemporane – Autor 8.

SHARE
Articolul precedentPlaying for Keeps – TRAILER (r:Gabriele Muccino, 2012)
Următorul articolPlaying for Keeps
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here