Recomandari pentru weekendul 16-18 august

0
775

Weekendul acesta este al cinefililor. Nu mai puțin de patru filme vor avea premiera vinerea aceasta, printre care The Bling Ring, regizat de Sofia Coppola și cu Emma Watson într-unul dintre rolurile principale. Ea face parte dintr-un grup de adolescenți care, folosindu-se de internet, strâng informații despre viețile celebrităților pentru a plănui în mod eficient jefuirea caselor acestora.

 

O altă premieră a weekendului este Kick-Ass 2. O comedie și film de acțiune cu super-eroi, în care joacă Jim Carrey, Aaron Taylor-Johnson și Chloe Grace Moretz. 

 

Dacă vrei să vezi un thriller, atunci le poți urmări pe Rachel McAdams și Noomi Rapaca în Passion, un film regizat de Brian De Palma. Între personajele interpretate de cele două actrițe, se dezvoltă o relație bolnăvicioasă, ce conduce la planuri de răzbunare criminale.

 

Ultima premieră este un SF cu Jodie Foster si Matt Damon. În anul 2159, omenirea este împărțită în două clase sociale. Pe de-o parte sunt cei foarte bogați, care trăiesc pe stația spațială Elysium, iar de cealaltă parte se regăsesc cei care locuiesc pe Pământ, planeta super-populată și cu resurse epuizate.

 

Tot la capitolul film, ai și opțiunea vizionării unui film in aer liber. În Parcul Tineretului, în cadrul Caravanei Metropolis, vor rula in serile de weekend, începând cu ora 21:30, filmele Superstar, Twice Born și A Royal Affair.

 

De asemenea, și la acest sfârșit de săptămână vom avea parte de un concert. Este vorba de primul concert susținut de Julian Marley în România, fiul lui Bob Marley. La fel ca tatăl său, Julian este devotat mișcării Rastafariene, stilul său muzical fiind roots-raggae. Concertul va avea loc duminică, la Arenele Romane.

 

Celor care vor să meargă la teatru, au ca opțiune spectacolul de sâmbătă de la Godot-Café Teatru, Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă. Povestea urmărește doi oameni care sunt aduși împreună și separați de nenumarate ori pe parcursul a 30 de ani. Piesa va incepe la ora 19:00.

 

Și luna aceasta vom avea parte de un Yard Sale în Dianei 4. Așadar, duminică, între orele 10:30 și 19:00 ești invitat să te plimbi printre haine, pantofi, accesorii, decorațiuni și multe altele, să cumperi sau să dai la schimb orice lucru devenit nefolositor ție.

 

Iar pentru cine vrea să viziteze o expoziție, îi recomadăm expoziția Cultura Cucuteni, valori regăsite ale preistoriei europene de la Palatul Șuțu, expozitia GOOD GIRLS. Memorie, dorință, putere de la Muzeul Național de Artă Contemporană sau expoziția Lucian Bernhard – Publicitate și design la începutul secolului XX de la Muzeul Național de Artă al României.   

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here