Recomandari pentru weekend-ul 29 iunie – 1 iulie

0
1172

Acest weekend inseamna multe concerte, un festival gastronomic, plus un festival de haine si accesorii. Este de asemenea un weekend fara nicio premiera la cinematograf, ramanand de bifat filmele weekend-ului trecut: Rock of Ages si Vanatorii de capete.

Tuborg Green Fest powered by Rock The City

Bucurestiul este un oras din ce in ce mai sofisticat cultural, fapt sustinut de numarul din ce in ce mai mare de festivaluri si concerte cu artisti straini programate de la vara de vara. In acest weekend este programat Tuborg Green Fest, fostul Rock The City. Sunt anuntati Guns N'Roses, The Cult, Evanencence, Ugly Kid Joe, Pentagram, Machine Head, Soulfly, Saxon, Black Label Society, Sweet Savage, Within Temptation. Godsmack a anuntat ca anuleaza prezenta la Bucuresti. Mai multe detalii despre Festival aici.

D'ale Gurii Dunarii

D'ale Gurii Dunarii este probabil cel mai interesant eveniment al weekend-ului: o experienta gastronomica si culturala. Vei putea sa gusti mancaruri specifice Deltei pregatite chiar de bucatari veniti din Delta, dar in plus vei putea asculta muzica din Delta si vei putea urmari ansambluri de dans din Delta. Mai multe detalii despre Festival aici.

Festivalul Sergiu Celibidache

Cu ocazia a 100 de ani de la nasterea celui mai mare dirijor roman si al unuia dintre cei mai mari dirijori ai lumii, Fundatia Celibidache organizeaza prima editie a Festivalului dedicat acestuia. Festivalul va incepe sambata, pe 30 iunie si continua zilnic pana pe 7 iulie. Programul complet si recomandarile noastre le puteti consulta aici.

Boutique de femmes – targ de haine si accesorii

Dupa motto-ul "niciun weekend fara targ de haine", in aceste zile ne asteapta in Centrul Vechi Boutique de femmes, un targ cu produse handmade, obiecte originale si pline de culoare. Mai multe detalii gasesti aici.

Petrecere electro dupa-amiaza

Tot pentru acest weekend putem sa alegem si o petrecere interesanta. Va incepe sambata dupa-amiaza si se va prelungi pana seara intr-un loc verde, frumos, linistit, cu staif si aproape de centru (Palatul Bragadiru). Vor pune muzica DJ-ii romani Djahz, Fouchat, Giuser, Khidja. Mai multe detalii aici.

La ora 20:00 te poti retrage in apropierea Palatului, la Fabrica, la un concert caritabil de jazz Maria Raducanu si Petra Acker. Detalii aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here