Recomandări pentru weekend-ul 6 – 8 martie

0
340

Ah… a sosit si runda finală de mulțumit jumătatea feminină și de alergare frenetică după cadouri faine, dar la fel de bune ca și cele de la ultimele sărbători. E ultimul hop și apoi revenim cu toții la viețile noastre normale în care nu avem nevoie de o sărbătoare pentru a ieși în oraș.

 

În weekend-ul acesta vizionăm în premieră…

 

Chappie. Film plasat în viitor, în care ordinea este păstrată de roboţi (da, un soi de Robocop). Atunci când androidul Chappie e furat de la Poliţie, el primeşte o nouă configuraţie şi noi programe, care îl transforma în primul robot cu abilitatea de a gândi şi de a trăi sentimente proprii.

Jimmy's Hall – Salonul lui Jimmy. Filmul prezintă lupta activistului politic James Gralton, exilat din Irlanda anilor ’20, când se promova o campanie împotriva ameninţării comuniste (numită în lumea anglo-saxonă Red Scare). Daca vreţi să stiţi mai multe consultaţi recenzia noastră.

The Loft – Ispita. Cinci tipi căsătoriţi închiriază, în secret, un penthouse, pentru a-l transforma în cuibuşorul de nebunii unde să-şi aducă amantele ocazionale, să-şi îndeplinească fanteziile nedezvăluite consoartelor şi să dea petreceri deocheate.

 

În weekend-ul acesta citim…

 

O nouă povestire scurtă de la the one, the only… Steven King

 

Recenzii ale filmelor Maps to the Stars, în regia lui David Cronenberg si ’71 de Yann Demange

 

Sfaturi de la regizorul Andrei Tarkovskpentru tineri.

 

În weekend-ul acesta ascultăm…

 

O compilaţie de cântece spaniole în anticiparea turneului de flamenco al lui Joachim Cortez

 

În weekend-ul acesta mergem la…

 

Serile double-bill Cristian Nanculescu: Solo in progress (creat împreună cu Nicoleta Moise) & CCO/Creatie Coregrafica Original pe 6 martie şi Natura umana – Georgeta CorcaLay(ers) – Cristina Lilienfeld pe 8 martiedin cadrul Festivalul Like CNDB #1

Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt  – Piesa de teatru prezintă relaţia unui cuplu pentru care un one-night stand va deveni o relaţie plină de simboluri mistice referitoare la perechea primordială.

Poezia visuluiun spectacol în care versurile onirice ale lui Emil Botta, puse în scenă cu un singur actor

Mama Miapiesă de teatru despre exigenţele mamei virginei de 29 de ani, Phillomene, cu privire la alegerea pretendenţilor acesteia

Confesiunile unui câine– piesă de teatru careare ca subiect lecţiile de supravieţuire ale unui câine comunitar, a cărui poveste de viaţă l-a făcut celebru, prezentate în stil TEDx. Intrarea e liberă.

Manila – Opera Indie Pop – proiect muzical născut undeva între Filipine și România, între muzică și performance art, între jurnalism de investigație și storytelling cross-media.

Târgul de Mucenici (moldoveneşti), în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Yummy…

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here