Recomandări pentru weekend-ul 27 februarie – 1 martie

0
675

Iată că a venit şi runda a treia de cumpărat cadouri pentru iubite. Dar iată că şsi noi venim în întâmpinarea iubiţilor confuzi şi copleşiţi de mulţimea de sărbători pentru femei din această perioadă, şi le propunem activităţi foarte faine.

 

În weekend-ul acesta vizionăm în premieră…

 

Focus. Povestea îl urmărește pe Nick Spurgeon (Will Smith), un escroc cu experiență care o ia sub protecția sa pe Jess Barrett (Margot Robbie), o tânără foarte atrăgătoare. Dar, lucrurile riscă să se complice atunci când Nick începe să se îndrăgostească de ea, iar aceasta se apropie mult prea mult de secretele meseriei lui.

Grand Central. Gary (Tahar Rahim), un muncitor necalificat, angajat să înlăture deşeurile unei centrale nucleare din Rhone. Aici descoperă atât pericolul contaminării mediului, devenit o rutină pentru colegii săi, dar şi tentaţia reprezentată de Karole (Lea Seydoux), iubita celui care îşi asumă rolul de a fi un mentor neoficial pentru Gary.

Shaun the Sheep – Mielul Shaun – Filmul.Un film de animatie cu Shaun care a ajuns liderul turmei, dar responsbilitățile recent asumate îl fac să-și dorească măcar o zi liberă. Impulsivul Shaun nu se mulțumește cu dorința, ci o pune în practică, fără a lua în considerare ce implică fuga lui pentru Fermier.

The Boy Next Door– Băiatul din veciniRecent divoţata Claire Peterson (Jennifer Lopez) se îndrăgosteşte de tânărul şi chipeşul vecin de alături Noah (Ryan Guzman). Însă Noah nu e ceea ce pare.

The Lazarus Effect – Efectul Lazarus. Un grup de studenți la medicină creează un ser capabil să învie morții. Când unul din membrii echipei moare, se încearcă testarea pentru prima oară a serului pe oameni. Experimentul pare un succes cu efecte secundare neașteptate…

De ce eu? Bazat pe povestea reală a lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000.

 

În weekend-ul acesta citim…

 

Despre ce însemna să fii noncomformist în America anilor 60.

 

Despre ilustraţiile făcute de Robert Crumb pentru două cărţi ale lui  Charles BukowskiBring Me Your Love şi There’s No Business.

 

Despre graffiti-ul realizat de artistul britanic Bansky în Fâşia Gaza, dar şi despre documentarul scurt al acestuia legat de regiune.

 

În weekend-ul acesta ascultăm…

 

Nişte jazz de la Ravi Coltrane că tot a venit pe la noi şi nu am apucat să-l vedem cu toţii.

 

În weekend-ul acesta mergem la…

 

NU TOŢI SUNT EROI cu Cristina Lilienfeld & Smaranda Gabudeanu şi  Reenacting Lizica Codreanu în cadrul Festivalul Like CNDB #1

Veda Popovici: Condamnată să repet.Trei performance-uri realizate în ultimii 3 ani de Veda Popovici: În numele tatălui. O anti-rugăciune, The Wretched of the Sand și Povestea Căderii. 

Târgul Mărţişorului la Muzeul Tăranului Român, care urmăreşte tradiţia ultimelor târguri organizate de MNȚR, dând în continuare publicului posibilitatea de a se întâlni cu o ofertă bogată prin unicitatea și diversitatea mărţişoarelor.

Târg de produse handmade Bounty Fair, ediţia de Mărţişor, unde veţi putea găsi haine, accesorii, mărţişoare artizanale, jucării, obiecte decorative, porţelanuri pictate, pandantive arătând precum nişte miniaturi sau produse bio.

"D`ale noastre d`ale voastre" – piesă de teatru bazată pe texte de  D. Solomon , T. Muşatescu , M. Crişan , R. Stănescu 
Pasion de arrabalConcert de muzică sud-americană

Naturally I'm Nature– Târg cu bunătăţi organice

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here