Premierele lunii aprilie 2013 in cinematografe

0
828

Vedetă în cinematografe în luna aprilie este noul film al danezului Thomas VinterbergThe Hunt, iar alte puncte de interes pentru o distracţie bună de weekend sunt ultimele filme ale unor actori ca Robert Downey Jr., Tom Cruise și Halle Berry. În plus, vei putea să o vezi pe ecrane pe cea mai tânără actriță nominalizată la Oscar din istorie, într-un film produs de compania lui Bobby Păunescu (Mandragora Movies)Vrem să ne asigurăm că nu omiți nimic, așa că iată lista premierelor lunii în cinematografe:

 

Primul weekend din aprilie ți-l aduce pe James Franco în postura unui traficant de arme autointitulat Alien, care "corupe" patru tinere naive și plictisite în Spring BreakersA doua opțiune este un film de acțiune într-o formulă ceva mai clasică Olympus has Fallen –  cu Aaron Eckhart și Morgan Freeman.

 

Beasts of the Southern Wild, mult-premiatul film semnat Benh Zeitlin, produs de Mandragora Movies, ajunge și în cinematografele românești, fiind în mod sigur  principala atracție a următoarei săptămâni.

 

Fanii Tom Cruise se vor bucura să afle că noul lui film Oblivion intră tot pe 12 aprilie în cinematografe. Și dacă pe primul l-ai văzut iar al doilea nu-ți face cu ochiul, poți oricând să mergi la Admission, o comedie dirijată de cuplul Tina FeyPaul Rudd.

 

Din 19 aprilie o poți revedea pe Halle Berry pe marile ecrane în The Call sau poți verifica cum se descurcă Colin Farrell colaborând cu protagonista și regizorul originalului The Girl With The Dragon Tattoo în Dead Man Down.

 

Piesa de rezistență a weekendului va fi însă premiera filmului lui Thomas Vinterberg (The Celebration)The Hunt, pe care dacă nu l-ai prins la deschiderea B-est IFF, merită să îi dai o şansă.

 

La final de aprilie urmează drama psihologică A perdre la raison, în care aflăm contextul mocnit al unei crime inimaginabile. Dacă ai nevoie însă de relaxare și te atrage atmosfera unui blockbuster, ești așteptat la Iron Man 3 pentru  o confruntare între Robert Downey Jr. și noul inamic The Mandarin, in interpretarea lui Ben Kingsley.

 

Încă două filme așteptate de noi au fost anunțate pentru luna aprilie, însă rămân deocamdată fără o dată precisă de lansare. E vorba de comedia The Incredible Burt Wonderstone care îi reunește pe Jim Carrey, Steve Carell și Steve Buscemi și debutul în lungmetraj al lui Tudor Jurgiu – Câinele japonez, cu Victor Rebengiuc în rol principal.

SHARE
Articolul precedentSin City: A dame to kill for
Următorul articolMan of Steel
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here