Only murders in the building (2023) – trailer sezon 3

0
687

A apărut trailerul celui de al treilea sezon al Only murders in the building. Având în vedere că al doilea sezon a fost la fel de bun ca primul, avem așteptări mari și de la al treilea.  🙂 Și, da, Meryl Streep va fi guest star, dar nu e singura surpriză plăcută a noului sezon.

Only murders in the building e creat la confluența creativității unor clasici ai umorului, precum Steve Martin și Martin Short, și creativitatea noilor generații de creatori de umor. Un serial potrivit fie că ești adolescent sau ai trecut de 50 de ani, pentru că are grijă să includă glume și referințe spumoase pentru toți privitorii, indiferent de vârstă.

Dar calitatea lui specială vine dintr-o liniște și naturalețe pe care ți le transmite. Serialul nu e făcut de cineva care încearcă să dea lovitura cu un serial de succes. Nu vrea să se impună cu orice preț ca un produs de calitate. Oarecum aristocrația umorului american s-a hotărât să facă un serial și îi iese fără să se chinuiască, fără să tragă de păr idei și glume. Naturalețea este de fapt atuul lui numărul unu. Dar, în spate, suntem siguri că sunt mii de ore de analizat fiecare glumă și fiecare scenă din fiecărui episod. 😀

Un serial feel-good, co-creat de comediantul și actorul Steve Martin, în care joacă alături de Selena Gomez și Martin Short. Internetul și TV-ul sunt pline de seriale de mister, polițiste și de investigații, multe care te deprimă pur și simplu. Only murders in the building este opusul acestora. E un serial de comedie care te binedispune, dar are ca ultim scop descoperirea unui criminal.

În România îl poți vedea pe Disney+.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here