O zi in lumea sticlei – Vei face primele tale sculpturi in sticla

0
1580
Unde: Gradina Sticlarilor (Str. Vasile Lascar, nr.36)

Cand: 17 Jun 2017
Ora:11:00

Faci parte din categoria visătorilor care aşteaptă finalul săptămânii pentru a-şi lua timpul înapoi, cu scopul de a-l investi în pasiunile amânate? Atunci s-ar putea să te intereseze evenimentul O zi în lumea sticlei, care va avea loc pe 17 iunie 2017, între orele 11 şi 14, la Grădina Sticlarilor din Bucureşti (Str. Vasile Lascăr, nr. 36). În această oază vei avea parte de o introducere practică în meşteşugul unui sticlar.

Magia transformării unei paste incandescente în sticlă va fi însuşită prin descoperirea a două tehnici de prelucrare. Călătoria în lumea sticlei începe cu vizita în zona cuptorului de topire, unde vei sufla sticla, trage baghete şi vei avea parte şi de câteva demonstraţii de măiestrie în arta sticlei.

Etapa creativă, a transformării baghetelor în sculpturi, începe cu vizita în atelierul Grădinii. Aici vei învăţa cum să lucrezi cu lampa şi cum să modelezi baghetele pentru a-i da o formă imaginaţiei. Piesele realizate rămân la tine, pentru a-ţi aminti de primele încercări în lumea sticlarilor.

La final, efortul trebuie răsplătit în Grădina Sticlarilor, unde, printre obiectele de sticlă expuse, va fi servit un ceai.

Înscrierile se pot face la asociatiareflect@gmail.com, sau poţi trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook a Grădinii Sticlarilor.

Costul atelierului este de 80 de lei, toate materialele fiind incluse.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here