Nu rata aceste 3 filme despre Blackjack

0
93
Blackjack

Avem pentru tine cele mai bune recomandări pe care le-ai putea primi de la un grup de cinefili care urmăresc foarte de aproape toate materialele care au într-un fel sau altul legătură cu industria de gambling. Dacă ești fan Blackjack și vrei să urmărești câteva filme bune pe acest subiect, îți recomandăm să aloci timp pentru a vedea cel puțin trailerul acestor. Cele trei filme sunt cu subiect principal orientat spre industria de gambling și cu siguranță îți va plăcea ce vei vedea.

The Gambler

Primul film din lista noastră pentru cei care sunt pasionați de Blackjack online este The Gambler. Un film lansat în anul 2014 avându-l ca director de producție pe Ruper Wyatt. Filmul a avut un succes instantaneu și foarte multe încasări, ilustrând extrem de bine viața unui gambler care nu are atât de mult succes pe cât ai crede că vei vedea într-un film. The Gambler este genul de film care te ține mereu cu sufletul la gură, este plin de suspans și momente triste, inclusiv scene în care gamblerul se împrumută de bani de la mama lui. Pentru jucătorii care au trecut prin dependența de jocuri de noroc, filmul poate trezi emoții puternice.

Per total, filmul este catalogat ca fiind o dramă cu suspans cu scene foarte bune din cazinouri, de la mesele de Blackjack și ruletă, în care jucătorii plasează pariuri. Personajul principal se împrumută și la cămătari pe parcursul filmului, iar acele scene triste în care moralul lui este la pământ te fac să te întrebi dacă personajul își va găsi vreodată liniștea în această cursă constantă pentru câștiguri. Acțiunea a fost filmată în Morongo, un cazino care se află în afara Palm Springs, unde mizele pot ajunge la sume exorbitante. Îți recomandăm să urmărești filmul când ai suficient timp la dispoziție.

21

Probabil nu trebuie să îți explicăm care este referința la numărul 21 și nici nu trebuie să trecem prin detalii legate de modul în care ar trebui să pariezi la Blackjack. 21 este un film cu mult mai vechi decât The Gambler. Acesta a fost lansat în anul 2008, are o durată de peste 2 ore, iar regizorul este Robert Luketic. Din nou avem parte de un film ce aparține categoriei dramă și este cel mai de succes film cu Blackjack pe care îl poți urmări în acest moment. Succesul se datorează și faptului că toată acțiunea din film este orientată aproape în totalitate asupra jocului de Blackjack, unde personajele se concentrează tot timpul să câștige cât mai mulți bani doar din acest joc.

Este cumva inspirat din întâmplări reale și de ceea ce s-a putut întâmpla atunci când o echipă specializată în Blackjack a luat toate cazinourile la rând pentru a câștiga milioane de dolari. Acțiunea din timpul jocului este una foarte atractivă și timp de mai bine de două ore ai parte de tot felul de acțiuni.

The Card Counter

The Card Counter este ultima noastră recomandare și de data aceasta este un joc care ne oferă o perspectivă ceva mai modernă asupra jocului de Blackjack, filmul fiind lansat în anul 2021. Paul Schrader este responsabil pentru scenariu și regie, rezultatul fiind un film foarte dramatic, care spune o poveste într-un fel unic, așa cum nu a mai fost spusă despre jocul de Blackjack. Acțiunea principală îl are în vizor pe un fost om de armată care trăiește și produce bani doar din pariurile pe care le plasează la diferite cazinouri. Nimic spectaculos până într-un moment în care într-unul dintre cazinouri, personajul nostru se întâlnește cu un alt jucător pe care ajunge să îl învețe cum să numere cărți la Blackjack.

Povestea este una foarte interesantă deoarece acest jucător anonim este și el tot un fost militar, care are un plan ascuns.

Concluzie

Aceasta este lista noastră cu 3 recomandări excelente de filme care îți vor arăta în mod realist ce înseamnă să pariezi și stilul de viață a unui parior.  Vizionare plăcută!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here