Julieta – Noul film regizat de Pedro Almodovar

0
1135

Premiera: 30 September 2016

Cand: 30 Sep 2016

Unul dintre cele mai aşteptate filme de anul acesta este Julieta. Noua peliculă regizată de Pedro Almodóvar, inclusă în competiţia pentru marele trofeu al Festivalului de la Cannes, are la baza un scenariu inspirat de trei povestiri scrise de Alice Munro şi adunate în volumul Runaway: Chance, Soon şi Silence. Fanii români ai lui Pedro Almodóvar pot vedea filmul în cinematografele autohtone începând cu data de 30 septembrie 2016.

Aşa cum ne-a obişnuit, Pedro Almodóvar a realizat un film despre universul feminin. De data aceasta, în centrul poveştii se află o mamă care încearcă să înţeleagă de ce fiica ei în vârsta de 18 ani a fugit de acasă. În povestea Julietei, o mamă care descoperă, după moartea soţului, că fiica ei devenise o străină pentru ea, se regăsesc multe femei dornice să îşi înţeleagă mai bine copiii în perioada adolescenţei. Înstrăinată de propria fiică, pusă în faţa unor întrebări declanşate de abandonul fără explicaţii şi forţată să îşi reanalizeze alegerile făcute până atunci, protagonista va încerca să reia legătura cu persoanele apropiate, dar mai ales cu sine.

Julieta este propunerea Spaniei pentru Oscarul decernat celui mai bun film străin. În rolurile principale au fost distribuite actriţele: Adriana Ugarte (cunoscută şi datorită ecranizării celebrului roman scris de Maria Duenas, Iubirile croitoresei) şi Emma Suarez.

JULIETA Official TRAILER (Pedro Almodovar - 2016)

LYTE video

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here