Harry Potter – Film si concert simfonic la Sala Palatului

0
1464
Unde: Sala Palatului

Cand: 01 Jun 2017
Ora:19:00

Te gândeşti cu nostalgie la ziua în care l-ai descoperit pe Harry Potter? Atunci află că 2017 îţi aduce o surpriză chiar în luna în care sărbătoreşti copilul din tine. Vei avea ocazia să (re)vezi filmul Harry Potter şi piatra filozofală pe un ecran de 20 de metri, în timp ce impresionanta coloană sonoră compusă de John Williams va fi interpretată live de Orchestra Simfonică Bucureşti. Evenimentul care îmbină filmul cu muzica simfonică va avea loc la Sala Palatului, pe data de 1 Iunie 2017, începând cu ora 19:00.

Seria concertelor dedicate celebrării poveştilor cu Harry Potter, devenite un adevărat fenomen în rândul cititorilor şi cinefililor, a debutat în iunie 2016. Anul acesta, CineConcerts şi Warner Bros. Consumer Products au lansat în turneu mondial seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter. Turneul va dura pana în 2018 şi va include sute de reprezentaţii, în peste 35 de ţări.

Organizatorii le promit celor fascinaţi de povestea lui Harry Potter o experienţă care să reflecte magia filmului. Justin Freer, presedintele CineConcerts şi producătorul/dirijorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter explică: Seria de filme Harry Potter reprezintă unul dintre acele fenomene culturale unice din viaţă care continuă să încânte milioane de fani din întreaga lume. Ne face mare plăcere să vă anunţăm că oferim în premieră oportunitatea de a urmări partituri muzicale de excepţie, interpretate de o orchestră simfonică, simultan cu proiectarea pe un ecran uriaş a filmului îndrăgit. Va fi un eveniment de neuitat.

Biletele sunt disponibile începând cu data de 27 februarie 2017 în reţelele Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului. Preţul unui bilet este de 310 RON (Categoria VIP), 240 RON (Categoria I), 180 RON (Categoria II), 140 RON (Categoria III), 100 RON (Categoria IV), 80 RON (categoria V).

Puteţi găsi mai multe detalii pe site-ul evenimentului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here