Crossbones – serial NBC


Premiera: 30 May 2014
0
514

Neil Cross, creatorul serialului Luther împreună cu Walter F. Parkes, Laurie MacDonald (Gladiator, Men in Black), Ted Gold (Three Rivers) și Ciaran Donnelly (Vikings, The Tudors) vin cu una din cele mai interesante propuneri de anul acesta în materie de seriale, Crossbones, avându-l în prim plan pe John Malkovich

Actorul, nominalizat de Oscar de două ori pentru rolurile din In the Line of Fire și Places in the Heart, îl va juca pe Barbă Neagră (Blackbeard), probabil cel mai cunoscut și notoriu pirat englez, pe numele lui adevărat Edward Teach. Acțiunea se petrece în anul 1729, pe insula secretă a Santei Compana, unde Blackbeard domnește, fiind un paradis al hoților și nelegiuitorilor, un tărâm ca nici un altul. 

În atenția lui Blackbeard intră o invenție care ar putea schimba lumea, așa că împreună cu cei mai de încredere pirați de-ai săi plănuiesc un atac pe o corabie englezească pentru a putea fura instrumentul. Numai că aici va intervini chirurgul vasului, Tom Lowe, care lucrează sub acoperire pentru a preveni ca invenția să ajungă în mâna piraților și care, dacă va avea șansa va încerca să-l omoare pe Barbă Neagră. Ceea ce el va descoperi atunci când va fi luat drept prizonier, este că piratul născocește un plan care reprezintă o amenințare adevărată la tronul englez. 

Multă acțiune, suspans, iar după o primă vedere a trailer-ului, serialul este pentru noi un must-try; nu ne-ar surprinde dacă John Malkovich ar intra în atenția unor premii cu rolul său.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here