Ce faci in weekendul 19-21 iulie? Recomandari de evenimente

0
749

Vacanța a pus stăpânire pe toți, iar acest lucru se resimte și în rândul evenimentelor. Cu toate acestea, celor care rămân în  București, le recomandăm o vizită la cinema, unde vor avea trei premiere, sau la muzeele cu expoziții interesante.

 

Astfel, weekend-ul acesta va avea premiera o dramă romantică și, în același timp, thriller semnat de regizorul Giuseppe Tornatore, The Best Offer, cu Geoffry Rush în rolul unui colecționar de artă  excentric. Din distribuție fac parte și Jim Sturgess, Donald Shuterland și Sylvia Hoeks. Citește recenzia Postmodern aici.

 

De asemenea, la acest sfârșit de săptămână îi vei putea urmări pe Ryan Reynolds, Jeff Bridges și Mary-Louise Parker în comedia R.I.P.D, în care un grup de polițiști (Rest In Peace Department) care au fost împușcați mortal în timpul misiunilor, încearcă să găsescă o cale de răzbunare împotriva celor care i-au omorât.

 

Și filmul White House Down, regizat de Roland Emmerich va intra în această săptămână în cinematografe. Pelicula îl urmărește pe John Cale (Channing Tatum), un agent secret în cadrul CIA, care încearcă să salveze viața președintelui american (Jamie Foxx), după ce o grupare paramilitară ia cu asalt Casa Alba.

 

De asemenea, evenimentul Poiana Urbană se va desfășura în continuare, în Piața Universității. Concerte live, piese de teatru, proiecții de filme și multe alte spectacole vor avea loc în fiecare seară de weekend.  

 

Iar dacă ai chef de o vizită la muzeu, expoziția Comorile Chinei de la Muzeul Național de Istorie este în continuare deschisă. De asemenea, expoziția The Human Body de la Muzeul Antipa a fost prelungită până pe data de 4 august. Tot aici poți vizita încă expoziția de Fluturi Tropicali Vii.

 

La Muzeul Național de Artă al României, poți admira lucrările artistului Lucian Bernhard din domeniul design-ului publicitar, iar la Muzeul Național de Artă Contemporană este deschisă o expoziție dedicată artei conteporane produse de femei, GOOD GIRLS – Memorie, dorință, putere, ce abordează tematici feministe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here