Yard Sale Serendipity – o noua editie

0
570

Yard Sale este o formă de reciclare necesară oricărei societăţi consumeriste şi ca atare Serendipity coffee & tea se întoarce cu a doua ediţie a târgului în care faci schimb, vinzi la preţuri mici sau le dai o altă utilitate lucrurilor de care s-au plictisit alții.

Duminică 17 martie, de la ora 10:00 până la 18:30, Yard Sale Serendipity te aşteaptă cu peste 15 dulapuri, cufere şi valize pline de obiecte ce îşi vor găsi, în curând, noi proprietari.

La intrare participanţii cumpăra cu doar 7 lei o cană de ceai aromat şi primesc cadou participarea la tombola. Marele premiu: o porţie de doua persoane de Fondue de Ciocolată la Serendipity!

SHARE
Articolul precedentNow You See Me
Următorul articolExpozitie IDEAL GARDENS
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here