XXL (FAT PIG)

0
676

Jucata cu sala plina pe scena Teatrului Act, piesa lui Neil LaBute, XXL sau Fat Pig, in regia lui Cristi Juncu, se joacă uneori și pe scena Godot Café-Teatru

Actiunea acestei comedii amare este axata in jurul a patru personaje tinere – Tom (Andi Vasluianu/Tudor Aaron Istodor), Carter (Vlad Zamfirescu), Jeannie (Irina Velcescu) si Helen (Raluca Vermeșan). Carter si Jeannie, prieteni si colegi de munca cu Tom in cadrul unei corporatii, sunt contrariati de faptul ca Tom se indragosteste de o bibliotecare supraponderala, Helen.

Spectacolul dezvaluie prin situatii absurde tendintele superficiale de judecata si apreciere intr-o lume in care infatisarea este cel mai important lucru. 

Preț bilete: 35 lei (integral) și 25 lei (redus pentru elevi, studenți și pensionari)

Spectacolul nu e recomandat persoanelor sub 16 ani.

SHARE
Articolul precedentTeatru: Julius Caesar la Godot
Următorul articolLegaturi de sange
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here