X-Men: Days Of Future Past

0
506

După ce au prezentat un viitor la fel de intolerant ca prezentul, au urmărit evoluția personajului preferat al oricărui fan și s-au întors în trecut pentru a descurca ițele relațiilor tensionate dintre personaje, filmele din seria X-Men leagă cele două linii temporale prin varianta Days of Future Past.

Wolverine (Hugh Jackman) este trimis în trecut pentru a opri amenințarea unui nou război. O modificare a viitorului prin prisma trecutului care se transformă într-o călătorie de autocunoaștere când mutanții caută ajutorul propriului eu mai tânăr. 

Pentru fani, X-Men: Days of Future Past reprezintă o ocazia de a vedea în același context atât „vechea gardă”: Ian McKellen, Patrick Stewart, Anna Paquin (True Blood), Halle Berry, cât și o selecție a celor mai apreciați actori ai momentului: Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy (Filth) sau Nicholas Hoult (Warm Bodies), fără a-l uita pe nemuritorul, imuabilul Wolverine.

X-Men: Days of Future Past este al doilea film dintr-un arc narativ care a început cu X-Men: First Class și se va termina, probabil, cu X-Men: Apocalypse – o întoarcere la mutanții primordiali. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here