Wreck-It Ralph


Premiera: 02 November 2012
0
546

Dedicat mai ales iubitorilor jocurilor video clasice (de arcada), ultima animatie produsa de Disney reuneste o serie de aparitii din lumea virtuala a anilor '80: personaje din Sonic The Hedgehog, Mortal Kombat,  Pac Man sau Super Mario Bros. Filmul, intitulat Wreck-It Ralph,ajunge in cinematografele romanesti pe 2 noiembrie.

Wreck-It Ralph sau Ralph Strica-Tot este un personaj de joc video care, satul de lipsa de apreciere si popularitate atasata rolului sau negativ, isi paraseste jocul cu gandul de a-si construi  o reputatie mai buna in alta parte.

Calatorind prin cablurile electrice, Ralph ajunge intr-un shooter – un tip de joc violent, de arme –  cu planul de a castiga o medalie, care i-ar aduce recunoasterea dorita.

Lucrurile nu merg insa conform planului, iar Ralph ajunge sa puna in pericol toata sala de jocuri video cand starneste accidental un inamic primejdios. 

Animatia beneficiaza de vocile unor actori precum John C. Reilly (Magnolia, We Need to Talk About Kevin, Carnage)Ed O’Neill (inconfundabilul Al Bundy din Married with Children) sau Jack McBrayer (serialul 30 Rock).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here