Winnie the Pooh


Premiera: 15 July 2011
0
931

Winnie de Plus, film animat al studiourilor Walt Disney, va avea premiera mondiala in acest weekend. In Romania incepe sa ruleze de vineri, 15 iulie, la mai multe cinematografe de mall.

Vocea cea mai cunoscuta din film este cea a lui John Cleese, actor fetis al Monty Python, care il interpreteaza in Winnie the Pooh pe narator. Filmul merita vazut si de adulti, atat pentru John Cleese, cat si de dragul amintirilor legate de desenele animate clasice. Personajele sunt desenate in linii calde si se misca parca intr-un balet gratios lent. Si vorbesc cu accent englezesc. Personajele nu imprumuta doar accentul, ci au ceva si din gregaritatea englezeasca.

Prima carte pentru copii despre Winnie The Pooh scrisa de englezul A. A. Milne a aparut in 1926, iar primul film scurt din franciza Disney, in 1966.

Sinopsis: O zi obisnuita din Padurea de 100 de acri, care ar fi trebuit sa fie ocupata cu cautarea tihnita de miere, ia intorsatura unei mini-aventuri pentru Winnie si prietenii lui: Tigru, Iepure, Purcelus, Bufnita, Kanga, Roo, Aiurel.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here