What Maisie Knew

0
619

Care sunt perspectiva şi trăirile unui copil în timpul durerosului proces de separare a părinţilor? Filmul What Maisie Knew(2012) porneşte de la această situație – în genul Kramer vs Kramer. La doar 7 ani, Maisie se află într-o situaţie pe cât de dificilă, pe atât de frecvent întâlnită: familia sa este pe cale să se destrame, mama şi tatăl ei fiind implicaţi într-un divorţ ce nu se va finaliza pe cale amiabilă.

Situați devine acută odată cu începerea luptei pentru custodie dintre părinţi, Susanna (Julianne Moore) – fost star rock şi Beale (Steve Coogan), art dealer de succes. Ambii părinți încearcă să își refacă viața, Julianne Moore împreună cu Alexander Skarsgard, pentru care mica Maisie (jucată precoce de Onata Aprile) dezvoltă o pasiune.

What Maisie Knew, produs de aceeaşi companie ca filmul The Kids Are All Right (2012) reprezintă o revizitare a textului nuvelei cu același nume scrisă de Henry James în 1897, poveste adaptată de peliculă la realităţile contemporane ale societăţii din New York-ul zilelor noastre.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here