We Bought A Zoo


Premiera: 27 January 2012
0
824

Pe 27 ianuarie are premiera in Romania filmul We Bought A Zoo, o comedioara-drama fara pretentii dar cu un arsenal actoricesc foarte bun, printre care Matt Damon, Scarlett Johansson si Elle Fanning.

Scenariul e inspirat din povestea reala a unei familii: dupa moartea sotiei, Benjamin hotaraste sa se mute impreuna cu copiii in provincie. Noua casa este de fapt o menajerie care are nevoie de ajutorul lor pentru a-si recapata rostul.

Daca actorii nu sunt un motiv suficient pentru tine ca sa vezi We Bought A Zoo, ar mai fi de spus ca regizorul este Cameron Crowe, cel care a facut Elizabethtown (un road movie romantic cu Orlando Bloom si Kirsten Dunst), Vanilla Sky si Jerry Maguire.

Distribuirea lui Scarlett Johansson, care poate juca si comedie (gen Scoop), dar si drama (Lost In Translation, Girl With The Pearl Earring, The Horse Whisperer), ca si distribuirea delicatei si inocentei Elle Fanning e congruenta cu natura filmului. Mai putin insa si prezenta in film a lui Matt Damon in rol principal, un actor cu incarcatura dramatica foarte puternica (vezi ultimul lui film inainte de We Bought A Zoo, Contagion). Il vad pe Matt Damon ca genul de personalitate fara usuratate a fiintei.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here