We Are the Best!

0
578

Cu titlul original Vi är bäst! , filmul lui Lukas Moodysson spune povestea a trei adolescente, care, în Stockholm-ul anilor ’80, decid să pună bazele unei formații punk. Producția suedezului are ca punct de plecare o bandă deseantă realizată de Coco Moodysson, nimeni alta decât soția lui.

Pe scurt, Klara (Mira Grosin) și prietena sa cea mai bună, Bobo (Mira Barkhammar) sunt două rebele de 13 ani care își caută cu îndârjire o cauză. Cu tunsorile lor Pixie și crestele mohawk, fetele se simt atrase de universul punk și în ciuda faptului că nu au nici instrumente muzicale, nici studio de repetiții sau vreun talent muzical notabil, se hotărăsc să ajungă staruri.

Le lipsește însă chitaristul, pe care îl vor găsi în persoana unei fete timide, anti-eroină cu coroniță, cea care se va dovedi, până la final, adevaratul suflet de punkist al band-ului. Per ansamblu, povestea abundă în clisee drăguțe, dar de o sinceritate dezarmantă, întămplări legate de "flame" adolescentine și încurcături cu final neașteptat.

Din distribuție fac parte Mira Barkhammar, Mira Grosin șiLiv LeMoyne.

Filmul sosește în cinematografe începând cu data de 30 mai.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentWalking with the Enemy
Următorul articolBored to Death – transformat in film de lungmetraj
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here