Walk of Shame

0
620

După ce a semnat filmele Movie 43 (2013), Drillbit Taylor (2008), Without a Paddle (2004) sau Mr. Deeds (2002), regizorul și scenaristul Steve Brill revine pe marele ecran cu o comedie romantică: Walk of Shame.

Pelicula spune povestea lui unei tinere, interpretată de Elizabeth Banks, al cărei vis este să devină prezentatoare de știri. Însă, visul îi este pus sub semnul întrebării după ce are un one-night stand cu un necunoscut extrem de atrăgător, jucat de James Marsden. Astfel, e nevoită să plece pe un drum de opt ore fără mașină, acte, bani sau telefon pentru a ajunge la un interviu de angajare.

Pelicula îi are în distribuție alături de Elizabeth Banks, care a mai lucrat cu regizorul Steve Brill și pentru filmul Movei 43, și de James Marsden, pe actorii Gillian Jacobs, Ethan Suplee, Sarah Mason, Oliver Hudson și Willie Garson. Dacă pe Elizabeth Banks am văzut-o recent în The Hunger Games: Catching Fire, actorul  James Marsden a făcut parte din casting-ul pentru seria X-Men sau din filmul romantic The Notebook.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here