Violet & Daisy

0
789

Violet & Daisy, un film cu aer tarantinesc, este povestea unor adolescente, a căror preocupare extrașcolară este ieșită din comun: sunt ucigașe part-time. Pe lângă cele două adolescente, rolul cel mai interesant revine lui James Gandolfini, pe care îl știi cel mai bine din serialul Clanul Soprano.

Cele doua adolescente sunt mari admiratoare ale desginerului Barbie Sunday (Cody Horn). Însă, articolele vestimentare sunt destul de scumpe pentru buzunarul fetelor, așa că decid să își ia o slujbă. Ajung astfel să lucreze pentru Russ (Danny Trejo), care le învață tainele „meseriei” de criminal. Cele două își îndeplinesc sarcinile cu brio, până când sunt trimise să îl omoare pe Michael ( James Gandolfini). Dar politețea și bunătatea cu care le tratează bărbatul, le determină pe Violet (Alexis Bledel) și pe Daisy (Saoirse Ronan) să își revizuiască comportamentul, regăsindu-se în situația imposibilă de a alege între a-și îndeplini sarcina și de a-i salva viața lui Michael.

Filmul este regizat și scris de Geoffrey Fletcher, câștigător al premiului Oscar în 2009 pentru cel mai bun scenariu pentru filmul Precious. Violet & Daisy este primul film regizat de artist.   

Galerie video

SHARE
Articolul precedentViolet&Daisy (R: Geoffrey Fletcher, 2011) – Trailer
Următorul articolWish You Were Here
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here