Venus in Fur, semnat de Roman Polanski

0
714

Roman Polanski adaptează din nou o piesă de teatru după Carnage (2011), în care va evolua chiar soția acestuia, actrița Emmanuelle Seigner. Este vorba despre cunoscuta piesă erotică Venus in Fur a dramaturgului american David Ives. Filmat în limba franceză, Venus in Fur își anunță premiera în State cândva în anul 2013. 

Piesa este jucată în întregime de numai două personaje, structura păstrându-se și pentru film. Cel de-al doilea protagonist este actorul francez Mathieu Amalric  (Th e Diving Bell and the Butterfly).

Sinopsis-ul pune problema direct și simplu: o actriță  încearcă să convingă un regizor de filme  erotice că e perfectă pentru urmatorea lui producție. 

Actrița care a interpretat rolul în piesa de pe Broadway (Nina Arianda) a fost în repetate rânduri premiată pentru performanța sa, incluzând un premiu Tony pentru Cea Mai Bună Actriță, așa că rolul interpretat de Emanuelle Seigner se anunță foarte interesant. 

Polanski a mai colaborat cu soția lui în filme ca The Ninth Gate (1999), Bitter Moon (1992) sau Frantic (1988).

Galerie video

SHARE
Articolul precedentDirk Serries Microphonics XXIII – There is a light in vein
Următorul articolThe Paperboy
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here