Urme de distrugere pe Marte


Cand: 25 May 2013
Ora:19:30
0
718

Pornind de la volumul de versuri (Poemul din carton). Urme de distrugere pe Marte al lui Bogdan Ghiu (poet optzecist, teoretician literar şi eseist), s-a montat la Teatrul Odeon o instalaţie performativă – un amestec de poezie, proiecţie video şi sunet.

Concret, poeziile lui Bogdan Ghiu vor fi interpretate live de către Nicoleta Lefter (actriţă la Odeon), dar la performance-ul în sine contribuie mai multe media. Video design-ul spectacolului este semnat Cinty Ionescu – artist video atras de zona experimentală, câştigătoare în 2011 a Premiului de excelență din cadrul Festivalului New York Fringe pentru design-ul piesei Nils’ Fucked Up Day.

Pe parcursul desfăşurării spectacolului, în buna tradiţie a postmodernismului, poezia se deconstuieste şi se reconstruieşte continuu, căpătând de fiecare dată semnificaţii noi. Asemenea instalaţiilor, poezia contemporană combină diverse medii de exprimare, fiind destinată unui cititor-spectator. 

După premiera din 10 aprilie, evenimentul are loc la sala Studio a Teatrului Odeon începând cu ora 19:30 și pe 11, 19 şi 26 aprilie. Preţul unui bilet de intrare este de 12,72 lei.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here