UNPOLISHED – Young Design From Poland


Cand: 28 Sep - 11 Nov 2012
Ora:19:00
0
710

Institutul Polonez din Bucureşti, Muzeul Regional din Stalowa Wola si Muzeul National de Arta Contemporana organizeaza editia Bucuresti a expozitiei de design contemporan Unpolished

Lucrarile ce vor fi expuse au fost create de un grup de 25 de artisiti polonezi (designeri si arhitecti) ce apartin unei generatii care nu a fost doar martora pasiva la schimbarile politice produse in Polonia in ultimii 20 de ani.

Folosiind materiale simple, iefine si usor de prelucrat precum (lemnul, OSB, MDF, pasla sau materiale reciclate), lucrarile au fost realizate fara a recurge la procese si tehnologii complicate. La fel ca si in cazul designerilor, arhitectii au optat pentru intoarcearea la metodele simple, cel mai folosit material fiind lemnul.

Expozitia a trecut deja pe la cateva manifestari de arta si muzee de arta din intreaga lume (Salone del Mobile din Milano, Designer’s Days si Design Week de la Paris, Inno Design Tech Expo de la Hong Kong, Muzeul de Arta din Köln, Muzeul de Design din Helsinki).

Expozitia, a carui vernisaj va avea loc vineri – 28 septembrie, va fi insotita de conferinte si proiectii de film ce vizeaza tema designului si a arhitecturii poloneze contemporane.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here