UNIFEST 2012


Cand: 12 Nov - 22 Nov 2012
0
538

Festivalul studenţilor din România Unifest, ajuns la cea de-a 11-a ediţie, va avea loc anul acesta între 12 şi 22 noiembrie, în 17 centre universitare din toată ţara, incluzând evenimente culturale, de divertisment, educaţionale si sportive. Organizat de Uniunea Studenţilor din România, Unifest a debutat în 2001 la Bucureşti, devenind ulterior un eveniment naţional.

Timp de zece zile, studenţii din 17 oraşe vor avea acces gratuit în muzee, la spectacole de teatru şi operă, la concerte şi expoziţii şi în cinematografe. Pe parcursul festivalului, vor fi organizate şi traininguri şi va fi promovată donarea de sânge. Vor fi organizate, de asemenea, Campionatul naţional de fotbal Unifest şi concursul Miss Unifest, precum şi petreceri în cluburile studenţeşti, festivalul urmând să se încheie, ca în fiecare an, cu un concert.

Program de distribuire a biletelor: Marți – Vineri, orele 16:00 – 19:00 la sediul Uniunii Studenților din România, Calea Plevnei, nr. 61 (Casa de Cultură a Studenților din București), et. 1, camera 10. Doritorii trebuie să aibă asupra lor carnetul de student vizat pe anul universitar în curs.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here