Ultimul Zburator


Premiera: 07 February 2014
0
603

Astfel vine-n toată noaptea/ Zburător la al ei pat. Unul dintre cele mai ficționalizate mituri populare românești primește în Ultimul Zburător un tratament contemporan. Primul film al trilogiei Promissum – răspunsul autohton la trilogiile fantasy care câștigă teren în străinătate – Ultimul Zburător se anunță ca un manifest pentru valorile culturale românești, țintind către un public proactiv.

Zanoni (Gabriel Duțu), ultimul Zburător în anul 2013, s-a adaptat cât de bine a putut lumii sterile în care el reprezintă ultimul element al unei magii ignorate. Nu mai vizitează paturile inocentelor care visează la iubiri pasionale, ci preferă să le plimbe o tură cu motorul. Lucrurile se complică atunci când o cunoaște pe cântăreța de muzică dance/house Eliza (Iulia Verdeș).

Ultimul Zburător, producție 100% independentă, și-a lansat în septembrie trailerul oficial, într-un eveniment în care subcultura motocicletelor a jucat un rol important. Ca în film, acest element, motorul, funcționează ca un contrapunct interesant pentru povestea de iubire.

Ultimul Zburător intră în cinematografe începând cu 7 februarie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here