Ultimul Haussman

Unde: Rory Kinnear, Matthew Marsh, Julie Walters, Helen McCrory
Cand: 11 Oct 2012
Ora:21:00
0
638

Piesa Ultimul Haussman jucata pe scena National Theatre London va fi transmisa live la The Light Cinema pe 11 octombrie, incepand cu ora 21:00.

Laureata a premiilor BAFTA si Globul de aur, actrita Julie Walters (Mamma Mia!, Harry Potter) o interpreteaza pe anarhica Judy Haussman, fosta hippie ajunsa la varsta a treia, bolnava de cancer. Departe de a se dezice de naravurile din tinerete, locuind intr-o casa decrepita, Judy este ingrijita de fiica sa Libby si de nepoata sa, neastamparata Summer. Celor trei li se alatura ulterior Nick, fiul gay al lui Judy.

Reuniunea de familie reprezinta un prilej de a diseca trecutul, in special greselile savarsite de Judy in agitata epoca flower-power, greseli cu efecte in evolutia copiilor sai. Dincolo de socotelile neincheiate din trecut, familia Haussman are de infruntat provocarile prezentului: pierderea casei, relatia conflictuala dintre Libby si Summer, boala si adictiile lui Judy etc.

Tratand cu umor decaderea unei familii, piesa reprezinta primul text dramatic compus de actorul Stephen Beresford si este regizata de Howard Davies.

Biletele costa 55 RON (tarif integral) si 45 RON (tarif redus pentru elevi, studenti, pensionari) si pot fi achizitionate de la casele de bilete The Light Cinema Liberty Center.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here