Ultimul Don Juan

Unde: Neil Simon
Cand: 21 Jan 2015
Ora:19:00
0
878

Ultimul Don Juan este un spectacol pus în scenă de Petre Bokor după un text scris de Neil Simon în 1969. Piesa îl are în centru pe Barney Daycash, un bărbat de vârstă mijlocie cu soție, copii și o afacere înfloritoare: un restaurant. Aparent, Barney este un om împlinit.

Cu toate acestea, bărbatul consideră că existența lui este extrem de plictisitoare, iar timpul ce trece cu repeziciune îl îngrozește. El decide să își îmbunătățească viața, iar pentru aceasta pândește momentele în care garsoniera mamei sale este liberă, pregătind terenul pentru câteva întâlniri amoroase.

Prima dintre doamnele invitate este Alana, o femeie modernă, sofisticată, pentru care sentimentul este ceva desuet. Cea de-a doua întâlnire va fi cu Bobbi, o tânără nechibzuită cu aspirații actoricești, iar cea de-a treia șansă la fericire a bărbatului este reprezentată de Jeanette, doar că aceasta este soția prientenului său cel mai bun, care fiind în depresie pentru că soțul o înșeală, găsește astfel calea să se răzbune. Însă rămâne de văzut cum se va termina fiecare dintre aceste întâlniri și în ce măsura Barney este sau nu un adevărat Don Juan.

Din distribuție fac parte Constantin Cotimanis, Luminița Erga, Raluca Gheorghiu și Victoria Cociaș. Ultimul Don Juan se va juca pe 21 ianuarie 2015 și pe 28 ianuarie 2015 de la ora 19:00 la Teatrul Nottara.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here