Two Days, One Night

0
558

Filmele fraților Dardenne trec în general pe sub radarul iubitorilor de cinematografie, incluse în categoria filmelor de artă și remarcându-se prin naturalismul lor accentuat și printr-o preocupare pentru social. Two Days, One Night, însă,  a atras deja atenția prin distribuirea în rolul principal a mai mult decât consacratei Marion Cotillard.

Sandra (Marion Cotillard) are doar două zile la dispoziție pentru a-i face pe colegii de serviciu să renunțe la bonusurile lor, astfel încât ea să nu își piardă slujba – Two Days, One Night fiind astfel un comentariu al situației economice din ultimii ani, în care scenariul este semnat de aceiași Jean-Pierre și Luc Dardenne.

Conform Indiewire, din distribuție fac parte și doi dintre colaboratorii predilecți ai fraților Dardenne: Fabrizio Rongione (Rosetta, L'Enfant și The Kid with a Bike) și Olivier Gourmet ( The Son, La Promesse), dar și Catherine Salée (La vie d'Adèle). 

SHARE
Articolul precedentCelebrities Read Mean Tweets #5
Următorul articolThe Grand Budapest Hotel – Un basm pentru oameni mari
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here