Turn me on, dammit!

0
648

Turn me on, dammit! este o comedie norvegiana despre adolescenti care a rulat mai mult pe la festivaluri internationale de film (dar poate fi urmarit online) decat in cinematografe, in ciuda faptului ca este o comedie simpatica si accesibila. Scenariul a fost premiat la Festivalul de Film de la Tribeca.

Alma, o tanara de 15 ani, care traieste intr-un orasel norvegian linistit, descopera liniile hot de telefon si sexul. Asa ca in timpul liber asculta fanteziile de la o linie fierbinte si i se confeseaza lui Stig, foarte intelegatoarea voce de la linia "Wild Wet Dreams". In rest, visele ei sunt ocupate ca la orice adolescent de ideea de a pleca din orasul in care a crescut pentru a locui intr-un oras cu un ritm al vietii mai alert, precum Oslo.

Pana sa ajunga la facultate insa si sa se desprinda de locul natal, trebuie sa invete ce poate impartasi si ce nu prietenilor din inceputurile vietii ei sexuale si  cum sa isi controleze fixatia adolescentina pentru sex. Artur, baiatul pe care il place, ii ofera prima experienta sexuala (una surprinzatoare), iar Alma ajunge o paria printre colegi pentru ca nimeni nu ii crede relatarea. In paralel, mama ei devine nelinistita vazand cum preocuparea pentru sex a fiicei ei creste.

Filmul nu trebuie luat mot-a-mot, ca in orice comedie nu actiunea conteaza ci cum este spusa. Modul haios dus spre absurd cu care Alma isi descopera sexualitatea ne ofera o comedie fresh, ca alternativa la obositele comedii hollywoodiene.

Singurul impediment real pentru a te bucura de film este limba norvegiana, destul de dificila ca melodicitate pentru ureche.

Este debutul regizoral al lui Jannicke Systad Jabobsen.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here