Tuborg Green Fest powered by Rock The City


  Cand: 29 Jun - 01 Jul 2012
  0
  494

  UPDATE 28 iunie: Godsmack nu mai vin la Tuborg Green Fest. Solistul trupei are probleme medicale la corzile vocale si i s-a recomandat de medici sa isi ia cateva saptamani de repaos. Prin urmare, toate concertele anuntate in Europa au fost anulate.

  Luna iunie se incheie cu trei zile de rock la festivalul cunoscut in anii trecuti ca Rock The City, branduit in acest an Tuborg. In 2012 sunt anuntate parca mai multe nume ca niciodata: Guns N'Roses, The Cult, Evanencence, Ugly Kid Joe, Godsmack, Pentagram, Machine Head, Soulfly, Saxon, Black Label Society, Sweet Savage, Within Temptation.

  Biletele au preturi diferentiate pe zile: 70 sau 90 lei in prima zi – ziua de rock romanesc, 140 sau 190 lei in ziua a doua, si 160 sau 230 in ultima zi. Exista si optiunea achizitionarii unui abonament pentru toate cele trei zile la pretul de 480 lei – VIP, 288 lei – Golden Circle sau 192 lei – Normal Circle. Pana pe 31 maiinclusiv, poti cumpara biletele le preturi promotionale. Vezi aceste preturi pe eventim.ro.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentMaria Tanase: Lume, Lume!
  Următorul articolB’estfest 2012
  mm
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here