True Detective Sezonul 2

0
605

True Detective a fost adevăratul serial fenomen al anului trecut:  întunecat, cu pretenții transcendentale, actori excelenți (Matthew McConaughey și Woody Harrelson), toate acestea puse în cea mai bună lumină de regia lui Cary Fukunaga. Așteptările sunt pe măsură pentru sezonul al doilea.

Nic Pizzolatto, creatorul universului True Detective și singura variabilă neschimbată în ecuația sezonului doi, a dat câteva informații în legătură cu viitorul serialului. True Detective va funcționa ca o antologie: o nouă poveste, noi actori, nouă locație. Sezonul 2 se va desfășura în California și va avea trei protagoniști. Aceștia vor încerca să dezlege misterul unei crime, însă în scurt timp cazul îi va determina să dezgroape secrete ale rețelei de transport americane. Sezonul doi va avea tot opt episoade.

Colin Farrell va juca rolul lui Ray Velcoro, un detectiv compromis, ale cărui alianțe sunt împărțite între departamentul de poliție corupt și mafiotul cu multă putere asupra sa.  Vince Vaughn (The Internship) va juca rolul antagonistului, Frank Semyon, un criminal care este pe punctul de a-și pierde imperiul atunci când inițiativa de a transforma totul într-o companie legitimă este distrusă de asasinarea unuia dintre partenerii de afacere.

O posibilitate pentru celelalte personaje din centrul sezonului ar fi Elisabeth Moss (Mad Men) și Taylor Kitsch (The Normal Heart). Dacă zvonurile acestea se adeveresc, Nic Pizzolatto se dovedește la curent cu critica adusă modului în care sunt tratate femeile în serial și pare pregătit să o contracareze prin personajul lui Elisabeth Moss. Va putea însă dinamica noului grup să înlocuiască chimia evidentă dintre McConaughey și Harrelson? 

Cu ocazia Festivalului Internațional de Televiziune susținut de Guardian în Edinburgh, Mike Lombardo, șeful programului de la HBO, a dezvăluit că filmările pentru sezonul al doilea vor începe în septembrie 2014, urmând ca în vara lui 2015  sezonul să fie difuzat la televizor. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here