Trompetistul Avishai Cohen intr-un nou concert la Bucuresti

0
958
Unde: CinemaPro

Cand: 08 May 2018
Ora:20:00

Reputatul trompetist pe nume Avishai Cohen revine la Bucureşti pentru a susţine un concert pe 8 mai 2018, la CinemaPro, de la ora 20:00. Concertul face parte din seria de evenimente Jazz Syndicate Live Sessions. Alături de Avishai Cohen, pe scenă vor mai urca Yonathan Avishai (pian), Barak Mori (bass) şi Nasheet Waits (baterie).

Avishai Cohen este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni de jazz ai generaţiei actuale. Criticii i-au lăudat versatilitatea şi originalitatea în abordarea unor stiluri diferite. A fost votat, timp de trei ani consecutiv, drept Rising Star de către prestigioasa DownBeat Jazz Magazine, iar The New York Times l-a descris drept un trompetist extravagant de înzestrat, relaxat şi sentimental… combinând cu dexteritate sensibilitatea şi flerul.

La nivel mondial a devenit cunoscut datorită activităţii sale alături de trioul Triveni şi  de Mark Turner Quartet. Muzicianul mai susţine concerte alături de 3 Cohens Sextet – bandul din care fac parte sora lui, clarinetist-saxofonista Anat, şi fratele saxofonist Yuval. A fost şi membru al San Francisco Jazz Collective şi cap de afiş la Carnegie Hall şi Village Vanguard. În 2015 Avishai Cohen a fost numit director artistic al Festivalului Internaţional de Jazz de la Ierusalim.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului. Preţul unui bilet variază între 100 şi 185 lei. Biletele se găsesc în reţelele eventim.ro, iabilet.ro şi bilete.ro.

 Sursa informaţiilor: Jazz Syndicate Live Sessions

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here